Browse
Cosul meu

Blog RSS Feed

05 May Morning Glory OCS Limited Edition Label
cosmin 0 385
Inspiratia functioneaza ca un domino, berea buna inspira muzica buna si design-ul aidoma. Nu stim care pe care, da’ nici nu mai conteaza sa stim ce a fost mai intai: Omul sau Sobolanii sau Morning sau Glory. Ce conteaza e ca acum 2 saptamani ne-am pus mintea si inspiratia la un loc cu Omul cu Sobola..
08 Apr FOR SALE / our Craft Beer Studio from Baneasa is for SALE!
admin 2 434
Da, au trecut aproape 5 ani de cand am deschis portile studioului nostru de bere craft din Baneasa, aproape 5 ani de-a lungul carora am brasat zeci de stiluri diferite de bere, beri care au dezlegat multe minti frumoase si au consolidat bazele culturii berii craft in Romania.Ani de-a randul am funct..
08 Apr XperimentALE
admin 0 267
In toamna lui 2018 am pus avizul de la DSV la dosarul cu sina. Si cu gandul la birocratia care urmeaza, pana primim aprobare sa dam drumul la robinete in noua fabricuta am zis sa nu stam degeaba. Asa ca ne-am pucat de experimentat RETETE NOI in studioul din Baneasa. Ala micu’. In asteptarea actelor...
08 Apr Putting Romania on the international craft beer scene
admin 0 141
"Let's see how much we can get done in 1 year time".1,5 years ago I posted on Facebook the photo above. This was my apartment at the time. The caption said "let's see how much we can get done in 1 year time".It was the moment when we started selling Ground Zero Beer. And now, we have our Imperial ..
Afisare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Pentru a asigura o exprienta cat mai buna de utilizare, acest website foloseste cookie-uri. Afla mai multe