0
3051
XperimentALE#013 IMPERIAL STOUT Continuam traditia XperimentALE, o serie limitata de beri si
lansam XperimentALE#013 | Imperial Stout.De data asta am brasat o bere tare, perfect potrivita
sezonului rece, bine echilibrata si corpolenta.Nasul de ciocolata neagra, cocos si prune afumate, completat
d..
0
2964
XperimentALE#012 BARRLE AGED GOSE Pentru ca ne plac experimentele am hotarat ca o parte din transa XperimentALE#011 | Apricot Gose (dar pana la adaugarea piureului de caise) sa o punem la invechit pentru 3 luni intr-un butoi de Merlot de la prietenii nostri – Crama Rotenberg. Asa a luat nastere X..
0
2897
XperimentALE#011 APRICOT GOSE When life gives you lemons, make .... GOSE Am brasat o noua bere, o noua reteta pe care nu am mai facut-o vreodata: APRICOT GOSE este noul XperimentALE#011!Este o bere proaspata, de culoare galbena, opaca si cu o corpolenta scazuta care vine cu un gust citric acrisor..
0
2921
XperimentALE#010 UNFILTERED PILS De data asta am pus de ...... un PILS! Da, da, e pe
bune! Nu e o bere care ne caracterizeaza, de tip Pale Ale, ci un pils nefiltrat.Inspirata dupa cea mai
cunoscuta bere de acest stil din lume, care a plecat din inima Europei si a cucerit planeta, merita un nume p..
0
2947
6 YEARS ANNIVERSARY | HEADPOPAvem gata o noua bere care face POP! Capul, pe el ti-l face POP.
Ii zice HeadPOP!E berea noastra aniversara. Pe 1 Aprilie 2021 am facut 6 ani de cand am pus
“craft” in berea romaneasca. Asa ca am zis: “ce motiv mai bun de a lansa o noua
bere?”Am brasat o Double Dry-H..
0
3252
XperimentALE#009 - COXCOMB Anul de gratie 2020: vin sarbatorile, iar pandemia e in floare ...Pentru
acest sezon rece ne-am dorit sa suplinim pe cat putem lipsa celor dragi din jurul
nostru, in special in perioada Sarbatorilor de Iarna si am brasat XperimentALE#009 –
Spiced Pumpkin Ale, o bere car..
0
2819
XperimentALE#008 - SUCKOUT Lume buna si nebuna, am mai pus de un Xperiment@Ground Zero: pe 6 august 2020, la Hangar by Ground Zero am dat cep la butoaiele cu SUCKOUT - XperimentALE#008. STIL: pentru prima data in piata de bere craft din RO punem pe masa un nou stil de bere: Dry Hopped Imperial Ko..
0
2792
XperimentALE#007 - COX Continuam traditia XperimentALE, o serie limitata de beri si deschidem prima sticla pe 2020: XperimentALE#007 Imperial Stout.Este la fel de irezistibila ca XperimentALE#002 (COX Imperial Stout) pe care am brasat-o pentru prima data in fabrica din Baneasa in anul 2018. Am r..
0
2226
XperimentALE#006 STIL: se incadreaza in granitele unei Session Imperial IPAMALTPentru baza de malt am folosit in cea mai mare parte Low Color Pale ALe, un malt britanic si 25% fulgi de ovaz, pentru ca ne dorim un corp si o culoare galben pai.HAMEIXperimentALE#006 este gandita in jurul unui soi de..
0
2040
XperimentALE#005 STIL: New Zealand New England IPANe intoarcem la IPA-uri si vom experimenta cu mai multe tipuri de hameiuri neo-zeelandeze, pentru a obtine o bere de tip New Zealand New England India Pale Ale.De ce hameiuri neo-zeelandeze?De pe la inceputul anilor 2010, cererea pentru hameiurile..
0
2072
XperimentALE#004 (VII SI NE...) STIL: (tot) IMPERIAL STOUTDupa COX o dam pe munchies. Pentru ca am fost foarte incantati de rezultatul XperimentALE#002, am decis sa testam ce se intampla daca inlocuim cafeaua de specialitate cu... alte fructe. Tot dulci, tot acrisoare.Asa ca in XperimentALE#004 a..
0
1937
XperimentALE#003 (Morning Coffe) Pentru cea de-a treia bere din seria XperimentALE am folosit una dintre ultimele transe de Morning Glory brasate anul trecut. Si pornind de la promisiunea din nume, am hotarat sa-i aplicam un PIMP cu intentia clara de a obtine o bere pe care sa o poti savura dimin..