Inspiratia functioneaza ca un domino, berea buna inspira muzica buna si design-ul aidoma. Nu stim care pe care, da’ nici nu mai conteaza sa stim ce a fost mai intai: Omul sau Sobolanii sau Morning sau Glory.

 

Ce conteaza e ca acum 2 saptamani ne-am pus mintea si inspiratia la un loc cu Omul cu Sobolani si The Beer Institute si am pus la cale un concurs de graphic design pentru noua eticheta Morning Glory OCS Limited Edition Label, o IPA (India Pale Ale) de savurat in carantina si cu prietenii.

 

Asadar am dat sfara-n tara ca oferim 24 de beri pline in schimbul unui design de eticheta. Multi artisti si-au incordat muschii Photoshop-ului si si-au demonstrat skill-urile, venind cu propuneri de eticheta care mai de care mai faine.

 

Pe langa propunerile OCS (pe care nu le-am ales castigatoare ca sa n-avem vorbe la proces - procesul creativ, desigur), ne-am delectat cu niste vizualuri care ne-au scos din monotonie, ca din casa nu prea aveau cum.




Am decis cu greu eticheta castigatoare. Insa propunerea lui Mihai Grama ne-a mers la inima. Asa ca l-am cinstit cu o doza de inspiratie: 24 sticle x Morning Glory OCS Special Edition Label, sa aiba pentru sine si pentru ai sai, la o petrecere-n apartament, cand s-o putea organiza una. 

 



Daca va roade curiozitatea, va oferim o mostra din propunerile de design grafic care-au fost inscrise in concurs, ocazie cu care le multumim artistilor. 

You rock & roll, guys & gurlz. 

 


Punk, rock, hedoniste, minimaliste... 
 


Steam-punk



Dark



Grunge



FUNteziste, din universuri paralele, hiperrealiste





Provocatoare



Galagioase



Retro-cool



Animaliere




Cartoon



Virale



Paradiziace / de pe lumea cealalta




Revelatoare





Motivationale


Pe tine care te-a inspirat?