Browse
Cosul meu

Politica Confidentialitate

SECURITATEA DATELOR


Scop

Scopul acestei politici este de a asigura ca toate datele personale identificabile sunt prelucrate sau stocate in companie in concordanta cu legislatia UE relevanta (Regulamentul 2016/679) si legislatia locala specifica.


Domeniul de aplicare

Aceasta politica se aplica tuturor angajatilor S.C. Matache Beraru’ S.R.L., colaboratorilor, partenerilor contractuali, facilitatilor de prelucrare si stocare a datelor incluzand centre de date, retele si sisteme.


Politica

Pentru a proteja datele personale si datele medicale definite drept categorii de date restrictionate sau personale, urmatoarele masuri trebuie asigurate:


·         Compania S.C. Matache Beraru’ S.R.L. care proceseaza si stocheaza date personale trebuie sa desemneze un ofiter cu protectia datelor la nivel local, conform Regulamentului 2016/679.


·         Ca operator de date personale, compania se va asigura ca orice acces la datele personale este strict limitat la personale autorizate si care au o nevoie legitima de acces la aceste date pentru a-si indeplini indatoririle.


·         In cazul in care datele personale sunt necesare pentru prelucrare, acestea trebuie sa fie adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar pentru scop ("minimizarea datelor").


·         Este necesara o analiza a impactului asupra protectiei datelor (DPIA) atunci cand sunt introduse sisteme noi de prelucrare a volumelor mari de date personale sau care pot genera un risc ridicat.


·         Toate prevederile politicilor individuale de Securitate Fizica si a Statiilor de Lucru privind limitarea accesului la informatii sunt respectate strict.


·         Datele personale identificabile si datele medicale pot fi prelucrate doar pe dispozitive detinute si administrate in totalitate de companie, si stocate in centre de date certificate in zone aflate in administrarea exclusiva a companiei.


·         Este interzisa trimiterea sau transportarea datelor personale in afara retelelor si sediilor companiei.


·         Este interzisa divulgarea de orice fel de informatie personala in orice retele sociale.


·         Testarea si dezvoltarea de programe ce proceseaza sau stocheaza date personale se poate face doar folosind date randomizate sau pseudonimizate.


·         Orice acces la distanta in sisteme ce proceseaza sau stocheaza date personale poate fi permis doar folosind autentificare multi-factor si sisteme de acces aprobate de companie, peste conexiuni securizate si criptate.


·         Toate sistemele informatice folosite pentru colectarea manuala sau automata de date personale trebuie configurate sa:


1.      necesite consimtamintul informat al posesorului datelor, ofere posesorului datelor toate informatiile relevante prinvind dreptul sau de acces, modificare sau stergere asupra datelor sale personale in sistemele companiei.


2.      sa puna in aplicare functionalitati care sa permita portabilitatea datelor personale la cererea persoanei vizate.
Partenerii externi care nu au fost contractati ca procesatori de date personale de catre si in numele companiei nu au drept de acces la date personale sau date medicale.


Definitii

·         Angajati/personal S.C. Matache Beraru’ S.R.L. – angajati cu contract de munca, voluntari, agenti sau orice alte persoane aflate sub controlul direct al companiei


·         Date de identificare, date personale - orice informatie legata de o persona identificabila in mod unic. O persona poate fi identificata direct sau indirect, in particular prin referire la un numar de identificare sau la unul sau mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, mentale, economice, culturale sau sociale.


·         Procesator de date personale - o persona fizica sau juridica, autoritate publica, agentie sau alta institutie ce proceseaza date personale in mod propriu sau in numele unui beneficiar.


Pentru a asigura o exprienta cat mai buna de utilizare, acest website foloseste cookie-uri. Afla mai multe